Drive in Shows

Vaak krijgen wij de vraag,”wat kost een drive-in show?”. Voor ons is deze simpele vraag vaak erg moeilijk te beantwoorden. Het aanbieden van een drive in show is voor ons geen standaard protocol, maar in alle gevallen maatwerk. Doordat wij een uitgebreid assortiment aan geluid- en lichtfaciliteiten hebben, zoeken we altijd naar een drive in show die bij uw wensen past. Het aanbieden van een drive in show hangt af van vele factoren. Hoeveel gasten komen er, hoe groot is de zaal, is er een podium, welke sfeer wilt u neerzetten, is er een thema enzovoort enzovoort. Daarom bespreken wij eerst uitgebreid uw wensen en bieden dan een show aan. Wel hanteren we in principe vier soorten drive in shows.

Bij alle shows geldt, het frontlicht, de lichteffecten, en special-effecten zoals rook- en sneeuwmachines worden samengesteld op basis van uw wensen. Naast het verzorgen van de drive in show, kunnen wij ook zorgdragen voor de aankleding van uw feestlocatie, in de map “media” treft u enkele voorbeelden aan van deze visuele aankleding. “ENJOY THE MUSIC” Uiteraard is de show en aankleding van de locatie belangrijk, maar uiteindelijk bepaalt de muziek de sfeer. Met circa 50.000 beschikbare nummers hebben wij voor ieder feest de juiste muziek. Of het nu uw bruiloft is, een stalfeest of een Hollandse avond, wij zorgen voor de juiste muzikale invulling. Een avond wordt ingevuld door twee deejays/lightjays met een zeer ruime ervaring, waardoor er altijd de juiste sfeer wordt neergezet.

Drive in shows Vaak krijgen wij de vraag,”wat kost een drive-in show?”. Voor ons is deze simpele vraag vaak erg moeilijk te beantwoorden. Het aanbieden van een drive in show is voor ons geen standaard protocol, maar in alle gevallen maatwerk. Doordat wij een uitgebreid assortiment aan geluid- en lichtfaciliteiten hebben, zoeken we altijd naar een drive in show die bij uw wensen past. Het aanbieden van een drive in show hangt af van vele factoren. Hoeveel gasten komen er, hoe groot is de zaal, is er een podium, welke sfeer wilt u neerzetten, is er een thema enzovoort enzovoort. Daarom bespreken wij eerst uitgebreid uw wensen en bieden dan een show aan. Wel hanteren we in principe vier soorten drive in shows.

Bij alle shows geldt, het frontlicht, de lichteffecten, en special-effecten zoals rook- en sneeuwmachines worden samengesteld op basis van uw wensen. Naast het verzorgen van de drive in show, kunnen wij ook zorgdragen voor de aankleding van uw feestlocatie, in de map “media” treft u enkele voorbeelden aan van deze visuele aankleding. “ENJOY THE MUSIC” Uiteraard is de show en aankleding van de locatie belangrijk, maar uiteindelijk bepaalt de muziek de sfeer. Met circa 50.000 beschikbare nummers hebben wij voor ieder feest de juiste muziek. Of het nu uw bruiloft is, een stalfeest of een Hollandse avond, wij zorgen voor de juiste muzikale invulling. Een avond wordt ingevuld door twee deejays/lightjays met een zeer ruime ervaring, waardoor er altijd de juiste sfeer wordt neergezet